Hoppa till innehåll
Hem » Märken

Märken

 Sportshopen

Sportshopen är billigt och för hela familjen ! Utbudet kan variera över säsong men väl värt ett besök när de lägre priserna önskas på termobyxor och andra sportkläder.

Outnorth

OUTNORTH är en svensk butik, närmare bestämt från Kalmar, vars resa startade redan 1926. Med tiden blev man en butik med fokus på arbets, – och friluftskläder och sedan 1999 fokuserar man helt på outdoor. I e-butiken, som startades 2005, och i dom två fysiska butikerna säljer man kläder, skor och utrusning som passar till olika typer av outdooraktiviteter. I utbudet finns ett stort utbud av thermobyxor från en rad olika varumärken, för både dam, barn och herr.

Sportamore

SPORTAMORE är en e-butik med stort sortiment inom sport, – och friluftskläder för dam, barn och herr. I utbudet finns träningskläder för inomhusaktiviteter så som yoga likaväl som värmande ytterkläder som passar till dom flesta typer av utomhusaktiviteter. Utbudet erbjuder även skor för olika typer av träningsformer och aktiviteter, så som löpning och vandring. I kategorin ytterkläder finns varierande utbud av termobyxor i olika modeller, färger och storlekar.

Manky

MANKY är en e-butik med fokus på mössor, som startades 2009. Idén föddes ur ett önskemål om att kunna köpa snygga, trendiga och sköna mössor året runt – och inte bara när det är säsong. Utbudet är stort och det finns många modeller att välja bland, för både stora och små. Med snygga mössor är det enkelt att matcha ihop sin outfit till en snygg helhet – kanske med svarta thermobyxor, en svart jacka och en riktig färgklick på huvudet.

Lekmer

LEKMER är en av Nordens största och ledande e-butiker inom barnprodukter. Här finns leksaker, babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar och inredning till barnrum. Butiken erbjuder även en hel del skor och kläder, till exempel i kategorierna byxor, tröjor, klänningar, regnkläder, sportkläder och ytter, – och vinterkläder. Under kategorin Vinterkläder finns bland annat ett hundratal thermobyxor i olika modeller, storlekar och färger som passar till utelek för både stora och små barn.

Babyshop

Butiken BABYSHOP grundandes 2006 och är idag ledande inom barnmode och produkter för barn och baby. I sortimentet finns leksaker, inredning, barnvagnar samt ett stort utbud av kläder från exklusiva varumärken. Butiken erbjuder kläder för barn i åldrarna 0–10 år och kategorin är rejält tilltagen, med alltifrån bodys till värmande ytterkläder. I utbudet finns thermobyxor från märken så som Helly Hansen, Molo, Kuling och Dikrikssons.

Ellos

ELLOS är en av Nordens ledande e-handelsbutiker inom mode, hem och skönhet, med drygt 1,6 miljoner aktiva kunder. Butiken erbjuder över 400 olika varumärken, bland annat det egna märket, främst för dam men även för barn och män. Butiken har ett stort utbud av olika typer av ytterkläder, där man annat kan hitta sköna och funktionella thermoybyxor i många olika modeller och storlekar.

Hyber

Hos HYBER köper man inget – man hyr i stället och i utbudet hittar man främst kläder men även en del andra produkter för barn och baby, så som barnvagnar. Hyrbutiken erbjuder kläder i dom flesta kategorierna och i varierande storlekar. Man betalar för det man hyr månadsvis och slitage på kläderna ingår. I utbudet av kläder hittar man bland annat overaller till dom minsta och snygga jackor och thermobyxor till dom större barnen.