Hoppa till innehåll
Hem » Om oss

Om oss

Historien bakom termobyxor.com tar sin början under vintermånaderna 2013. Jag som är småbarnspappa tycker det är riktigt tråkigt och jobbigt att gå och handla kläder till min lilla son. Det finns så mycket annat roligt att göra på dagarna och när man väl vill handla, dvs. när grabben sover, är alla affärer stängda. Att shoppa online har blivit lösningen. Men ett annat problem dök upp. När jag skulle köpa termobyxor hittade jag en affär med en termobyxa (täckbyxa) med hög kvalité men tuvärr med lika högt pris. Sen hittade jag en affär som erbjöd lägre pris på mer vardagagsbyxor.  Utöver det hade några gröna och blå byxor med andra bara svarta. Varför kunde det inte finnas en sida där alla täckbyxor presenterades? En sida där jag snabbt fick en överblick över utbudet och kunde välja efter behov. För behoven ändrar sig lika ofta som grabben ändrar storlek på kläderna. termobyxor

Svaret blev termobyxor.com. Jag letar upp flera olika affärer som säljer kläder som jag själv skulle tänka mig köpa. Sen länkar jag till dem härifrån. Som ett nav som man kan utgå ifrån. Kommer även länka till täckbyxor eftersom det är i stort sett samma sak.

Förhoppningsvis ska du gilla idén. Om inte så surfa vidare. Mitt mål är i alla fall att du ska hitta något som passar både i design, kostnadsmässigt och storleksmässigt.

Jag försöker hålla sidan så uppdaterad som det går men avsäger mig juridiskt ansvar för om faktafel finns. De priser jag angivit är de priser som vinterbyxorna kostade när jag kollade sidan. Självklart kan det förändras och jag ska försöka hålla sidan så uppdaterad som det går.

Har även tänkt driva en enkel blogg på sidan där du kan se mina tankar kring detta vinterplagg och förhoppningsvis kan jag ibland tipsa om någon rea – för termobyxor är ganska dyra. Framförallt för barn som växer ur dem efter en säsong.

Reklamplats, samarbete, åsikt? Tveka inte att höra av dig

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja Hjärta.

   

   

  Välkommen.
  1000länkar.com - gratis länkkatalog