Hoppa till innehåll
Hem » Om Revolution Race

Om Revolution Race

  • av

Revolution Race är ett företag som säljer fritidskläder – alltifrån byxor och jackor till bälten och mössor. Företagets resa började i ett trångt garage i Borås men har, sedan 2014, vuxit i en rasande takt. Idag är produkterna lanserade i ett 30-tal länder och dessutom har man sålt över en miljon byxor!

Om företaget

Bakom företaget Revolution Race paret står Pernilla och Niclas Nyrensten – två personer som älskar outdoorlivet och allt vad det innebär. Idén till företaget föddes när man insåg att det fanns ett hål på marknaden. Var fanns snygga, sköna och inte minst färgglada outdoorkläder som inte känns för dyra för att faktiskt använda ute i naturen?

År 2014 gjorde paret Nyrensten slag i saken och startade sitt företag– då i liten skala hemma i Pernillas pappas garage, som fungerade som både lager och kontor. Adresserna på paketen skrevs för hand och bilderna till hemsidan fotades med mobilkamera hemma i vardagsrummet. Sedan dess har företaget och paret satsat hårt och idag finns Revolution Race lanserat i över 30 länder. Det har till exempel sålts över en miljon byxor välden över!

Har gått igenom betyg online och på över 300 00 recensioner har de det utmärkta betyget 4,6 vilket är långt över genomsnittet när det kommer till e-handel. / Fritidskläder24

Utbud

Revolution Race har ett stort utbud av fritidskläder för både dam, herr och ungdomar. Bland kategorierna hittas bland annat jackor i många olika modeller, så som skal- och softshelljackor men även fodrade modeller lämpliga för kyliga vinteraktiviteter.

Andra kategorier är tröjor, mellanlager och accessoarer. Kläderna och produkterna finns att välja i många härliga, färgglada kulörer och passar för dom flesta typer av friluftsaktiviteter – från lugna promenader till avancerad skidåkning.

Termobyxor från Revolution Race

Revolution Race är möjligen mest kända för sina populära fritidsbyxor som finns i en rad olika modeller och färger. I utbudet finns dock även fodrade byxor som är lämpliga för aktiviteter i kyligare väder, så som skidåkning.

Termobyxorna följer samma mönster som det övriga utbudet och har färgglada detaljer, flera fickor och andra praktiska funktioner. Priset ligger strax över tusenlappen vilket är relativt billigt, jämfört med andra märken.