Hoppa till innehåll
Hem » Snygg i termobyxor vinter 2016/2017

Snygg i termobyxor vinter 2016/2017

Osnöbyxaavsett om man är på väg till slalombacken eller bara ska skotta garageuppfarten är det uppskattat med ett par riktiga termobyxor. Ett plagg som står emot såväl vinterkyla som blötsnö. Men är det möjligt att klä sig snyggt i ett par termobyxor? Hur ska man tänka?

 

Passform är a och o

För att slippa känna sig som en stor färgglad barbapapa i sin nya vinteroutfit bör man tänka lite extra på passformen. En del modeller fokuserar på rymlighet, vilket flera klädlager kan kräva, men det innebär också en bredare modell som inte bara ser otympligare ut, men också kan vara lite jobbigare att röra sig i. Om man under termobyxorna klär sig i exempelvis sportbyxor eller underställ, har man utrymme att se sig om efter en slim modell, som också blir bekvämare för ett aktivt friluftsliv.

 

Färgglatt eller svart?

Förstahandsvalet för många är ett par neutralt svarta termobyxor. Det är inget fel på svarta termobyxor. Svart är en färg som passar till så gott som allt. Dessutom drar det inte ögonen till sig om man kombinerar utstyrseln med en färggladare jacka eller varför inte en snygg mössa eller ett sportigt pannband.

 

Det finns dock flera goda anledningar att välja ett par färgade termobyxor om du vill vara trendig i skidbacken 2016/2017:

  • Följ med i årets trendigaste modefärger. Så som den puderrosa och den himmelsblå nyans som dominerat år 2016.
  • Var stolt över ditt nya köp och räds inte att visa upp det.
  • Matchningsmöjligheterna och färgkombinationerna är oändliga.
  • Praktiska skäl: Du syns bättre i mörker.

 

Man får vad man betalar för, eller?

Inte sagt att man inte kan fynda, men oftast får man den kvalité man betalar för. Ska man investera i ett par bra termobyxor gör man bäst i att köpa en termobyxa man kan trivas med och som man vill använda.